Sunday, April 13, 2014

Narukvica od srebra i ćilibara Krim


Narukvica Krim, ćilibar veličine 13x8mm dužina 20 cm srebro 925  24gr 
samo 12 000 din!

 Poručite odmah 063 719 26 47

I dalje kod nas jedine lekovite ogrlice za zubiće, po ceni od 3.000-4.800 dinara duplo jeftinije nego u Rusiji!

 Ćilibarske ogrlice sa GATT sertifikatom i sertifikatom Ministarstva zdravlja!

Ćilibaru je pripisivana magična moć jer je, prema verovanjima, drvo biće čiji se koreni spuštaju duboko unutar zemljine površine dok se njegovo stablo proteže prema nebu. U spiritualnom smislu drvo povezuje nebo i zemlju, pa smola kao njegov proizvod, transformiše sunčevu energiju u životnu.
Zbog svega navededenog mnogi veruju da je ćilibar izuzetan lek protiv depresije i da pomaže u uspostavljanju ravnoteže duha i tela. Pojačava kreativnost, pomaže da se prihvate promene i da se prate svoji snovi.
Mnoge rane rezbarije u ćilibaru prikazivale su životinje plodnosti, žabe, zečeve i ribe, pa se veruje da ćilibar podstiče rađanje. Mnoge drevne tradicije smatraju ćilibar kamenom univerzalne životne snage, jer u njegovoj osnovi zarobljen život. Ćilibar, veruju mnogi, omogućava telu da se samo isceli tako što apsorbuje i preobražava negativnu energiju u pozitivnu, negativne misli u optimizam. Takođe, neki narodi veruju da ćilibar pomaže da se donesu ispravne odluke i pravi izbori, ali i da utiče na lepotu žene, odnosno pojačava je. Takođe, on umanjuje porođajne bolove, progbleme sa zglobovima, bol u leđima, kostima i zubobolju. Stručnjaci tvrde i da ćilibar štiti od radijacije, posebno zračenja modernih aparata - kompjutera i mobilnih telefona.